Kpost byggerådgivning sørger for, at du kommer sikkert og problemfrit igennem dit byggeri.
Fra idé og tegning til færdigt byggeri...

Arkitekt

Ved at projektere og tegne huset går man ned i alle detaljer i byggeriet, for at sikre huset bliver udført korrekt. Størrelsesmæssigt vil det dreje sig om parcelhuse, to plans huse, tilbygninger, erhvervsbygninger og renoverings opgaver

 • Skitsering

  Ved skitsering finder vi i samarbejde en løsning på, hvordan lige præsis jeres byggeri vil komme til at se ud. Vi sætter os sammen hvor vi hører om jeres ønsker og drømme. Ud fra det laver vi nogle forslag, som har taget udgangspunkt i hvad I kunne tænke jer.

 • Myndighedssæt

  Når der skal søges om byggetilladelse skal der fremlægges et sæt tegninger, som skal godkendes. De tegninger udgør grundlaget for det tegningsmateriale håndværkerene skal have. Tegningerne er nødvendige ved nybyggeri og tilbygninger, for at byggeriet må opstartes. 

 • Detaljer

  En detalje er en tegning over specifikke konstruktioner og konstruktions sammen-sætninger, hvilket skal sikre korrekt udførsel. Eks: En detalje af et fundament, beskriver og viser præsis hvordan den skal bygges. Som udgangspunkt er det altid godt at have så mange detaljer som muligt, når man bygger.

 • Konstruktions opbygning

  Ved at gå ind og analysere på konstruktionerne finder vi lige præsis den løsning, der passer til byggeriet. Det er vigtigt at alle konstruktioner passer godt sammen, for at det hele kommer til at gå op i sidste ende. Vi holder overblikket over alle konstruktioner og sørger for at alle konstruktioner passer sammen. 

 • Brand og Fugt forhold

  Dette er ikke et emne ret mange tænker over når de bygger, hvorpå der  opstår flere fejl i husene i dag. Dette kan få fatale følger hvis kravene ikke bliver overholdt. I værste fald kan det koste menneskeliv. 

 • Stabilitet

  Ved at analysere bygningen kan man se, om den kan klare vejr- og vindpåvirkninger, så huset ikke falder sammen. Dette er normalt ingeniør arbejde, men det er noget man skal tage højde for i enhver sammenhæng, om det er en carport eller renovering af den gamle bolig. 

 • 3D tegninger

  Alle projekter bliver tegnet i 3D, det gøres for at I bedre kan se hvad I får, da det for nogle kan være svært at se på 2D tegninger og helt at forestille sig hvordan det færdige resultat bliver. 

 • Solar Study

  For at kunne lave et solar study skal man have tegnet huset i 3D. Der er  nogle parametre der skal være på plads, som fx. hvor på grunden huset skal ligge og hvordan huset ca. skal se ud. Ved at indstille solen til at vise dens bevægelse på et af årets dage, får man en illustration af hvordan skyggerne bevæger sig. Man kan se huset inde såvel som ude.