Kpost byggerådgivning sørger for, at du kommer sikkert og problemfrit igennem dit byggeri.
Fra idé og tegning til færdigt byggeri...

Energivejleder

Ved en gennemgang af huset, vil vi kunne se hvilke muligheder I har for at få renoveret så I kan lave nogle årlige besparelser. Der er oftest penge at spare hvis man investerer i nyt isolering, vinduer eller ny kedel.

 • Rentabilitet

  Kort sagt så går det ud på at se hvor hurtig kan investeringen tjene sig selv hjem igen.
  Ved at lave en rentabilitets beregning har I et rigtigt godt augment hvis I skal i banken for at låne til projektet. I får selv et super overblik over det og vil kunne komme til banken med en plan for afdragene.

   

 • Eftersyn - Konstruktioner

  Ved at gennemgå konstruktionerne i huset kan vi se hvilke energi forbedringer der kan laves. Det kunne være ved at tage et kig på vinduerne, ydervæggene, gulve eller loftet.
  Vi udregner hvor meget jeres besparelse på varmeregningen vil være. 

 • Eftersyn - Tekniske installationer

  Ved at gennemgå jeres tekniske installationer, kan vi måske finde frem til nogle fornuftige besparelser på el og varmeregningen. Det kunne være at jeres gamle oliefyr trænger til at blive udskiftet eller helt laves om til at nyere moderne system. Et jordvarmeanlæg kunne fx erstatte det gamle fyr.

 • Alternative energi kilder

  Ved at benytte sig af alternativ energi kan I spare rigtig mange penge på den lange bane. Der findes en hav af forskellige alternative løsninger. Det handler mest af alt at få tilpasset den nye energikilde til lige præcis jeres hus og projekt. 

   

 • Energirammer / varmetabsrammer

  Energirammer laves ved ny opførte huse og varmetabsrammer laves ved tilbygninger til eksisterende huse.
  En energiramme skal udføres for at finde ud af hvad hele huset energi forbrug er målt i kWh/m².

 • Termografering

  Ved at termografere huset kan vi se de steder hvor varmen trænger ud.
  Det kunne være at vinduerne er for gamle, eller at der kunne være behov for at lave vindspærre ved tagfoden, eller at der helt mangler noget isolering på loftet eller i skunke, hvor det ikke er nemt at komme til. 

 • Tilskudsordninger

  Når I skal igang med at energi renovere er der flere tilskuds ordninger I kan benytte jer af. Det er ikke flere tusinde kroner der er at hente, men lidt er der da, og det er jo også værd at tage med når I skal investere jeres penge i renoverings projektet.