Kpost byggerådgivning sørger for, at du kommer sikkert og problemfrit igennem dit byggeri.
Fra idé og tegning til færdigt byggeri...

Ruth & Jens Peter

Udskiftning af et gammelt Eternit tag til et nyt tag med Sorte beton tagsten samt efter isolering af loftet.

  • IMG_2365
  • IMG_2364

Kpost - Byggerådgivning

Rankenbjergvej 11
6623 Vorbasse
CVR: 40401830
T: 2343 2373
E: kenneth@kpost.dk

Udskiftning af Eternit tag til beton tagsten

I 2013 ønskede Ruth og Jens Peter at få udskiftet deres gamle eternit tag, det var begyndt at smuldre i kanterne af pladerne, og rygningerne var helt færdige. Så tiden var inde for at tagkonstruktionen skulle have den helt store omgang.

Ruth og Jens Peter er begge pensionister og hvis de skulle have lavet taget skulle det til at være imens at Jens Peter stadig kunne hjælpe til med projektet. Projektet blev udført således at Jens Peter skulle give en hånd med som arbejdsmand, for at holde udgifterne lidt nede.

Projekt beskrivelse:

Det gamle eternit tag skulle af, og et nyt tungt beton tag skulle på taget. Vi tog taget af i fire etaper for at vi kunne nå at få taget lukket så der ikke skulle dækkes af med presenninger. Vi fik taget af, forstærket spærene og lagt undertag på, så taget var tæt.
Efter alt taget var af, skulle der lægtes, laves tagfod, og tagstene skulle lægges op.
I forbindelse med renoveringen skulle gavlbeklædning, stern, og underbeklædning skiftes og der skulle vedligeholdes fri Ivarsson plank op.
På loftet blev der etableret en ny gangbro og isoleret med yderligere 200mm ovenpå de 150mm der var i forvejen, så der var sammenlagt 350mm isolering på loftet. 
Læs her om andre måder at energi forbedringer på.