Kpost byggerådgivning sørger for, at du kommer sikkert og problemfrit igennem dit byggeri.
Fra idé og tegning til færdigt byggeri...

Tømerarbejde

Vi udfører alle former for tømrer arbejde, så som parcel byggeri, to plans byggeri og renoverings opgaver. Naturligvis efter de nyeste og gældende regler på området.

 • Ny byggeri

  Vi udfører nybyggeri, såsom parcelhuse, tilbygninger til eksisterende huse eller hvis der skulle opføres en ny garage, eller et udhus. Vi kan i den forbindelse sørge for de nødvendige godkendelser og tegninger.

 • To plans byggeri

  Står I med et større projekt i to plan, sørger vi for at dette sker helt korrekt, både med udførsel og fremgangs måden. Vi kan stå for hele byggeriet, hvor I bare skal træffe de vigtige beslutninger, så sørger vi for at I får en god byggeperiode og et godt slut resultat. 

 • Renovering

  Vi laver alle former for renoverings opgaver. 

 • Special opgaver

  Har I et ønske om noget specielt som ikke lige er til at købe, så finder vi en løsning. Vi tænker kreativt og kommer med alternative løsninger. Det kan være alt fra små snedker opgaver til store tømrer projekter.

 • Bygherre samarbejde

  Vi samarbejder med jer som bygherre, for at I sparer tid og penge. Der er altid noget I selv kan lave, vi rådgiver jer om projektet og sørger for at det bliver gjort korrekt. Byggeriet ville kunne foregå således at vi arbejder om dagen, og bygherre om aftenen. Det kan spare jer som bygherre mange penge at gøre det på den måde. 

 • Energi forbedringer

  Vi tilbyder at gennemgå jeres hus, for at se hvor der kan laves nogle energiforberinger, der tjener sig selv hjem igen. Vi kan udregne de konkrete besparelser per år. Vi gennemgår huset, ser på hvor de kristiske punkter ligger og hvor der er mest at hente. Det kan være ved at udskifte vinduerne, skifte gaskedel, eller efterisolerer på loftet.